.....
 
 

Apartmani Bgd:

 
  • - najbolji odnos cena-kvalitet

  • - strogi kriterijumi kvaliteta

  • - nema skrivenih troškova

  • - cena koju vidite je cena koju plaćate

  • - besplatan internet

  • - besplatna kablovska TV

    - jednostavno I sigurno do vašeg dela Beograda

 

   

Naši apartmani se nalaze U samom centru Beograda kao i  neposrednoj blizini Vojno medicinske ustanove VMA - na Banjici. Naši posetioci  mogu uživati u stalno rastućoj ponudi raznolikih sadržaja, od kulturnih i informativnih, pa sve do zabavnih i gastronomskih.  Ulica Dalmatinska nalazi se izmedju trznog centra Zitre, hotela Metropol i Pravnog fakulteta, u blizini Tasmajdanskog parka. Ulica je smestena u centru grada, ali veoma je tiha ulica sa drvoredom, sto joj daje posebne care"

 

 
    Sobe su Vam na raspolaganju tokom citave godine i narocito su pogodne tokom letnjih i zimskih perioda kada je bolje iznajmiti sobu za jednodnevni smestaj nego se izlagati teskim vremenskim prilikama. Kontaktirajte nas blagovremeno i Vasa soba za jednodnevni smestaj ce cekati na Vas. To je najbolji nacin za jednodnevni odmor u Beogradu.
 
   

Naši apartmani su podeljeni na velike apartmane i male apartmane a takodje praktikujemo i hostelski smeštaj te je moguće iznajmiti i samo jedan krevet.

Višegodišnja praksa i hiljade zadovoljnih posetilaca svedoče o trudu koji svakodnevno ulažemo da bimo neprestano napredovali, i bili u kontaktu sa potrebama naših gostiju.

novo


 Od sada u ponudi apartmani kod glavne autobuske stanice

KARADJORDJEVA 69!

apartmani

lokacija